Mindreårige kastede sten mod lastbil


Kl. 1908 blev anmeldt om, at vidner tilbageholder to børn, der umiddelbart før anmeldelsen smed sten mod en lastbil på Næstvedvej. Politiet kørte til stedet, hvor de to unge blev overtaget af anmelderen.

Der er tale om to mindreårige børn i 13-års alderen, der grundet alder ikke kan sigtes for hærværk, men de kan forvente et erstatningskrav for ridser/stenslag mod lastbilen.

Politiet forsøgte at aflevere børnene hos forældrene, der ikke blev truffet, men politiet følger op på sagen fredag.

#Stenkast #Ringsted #Tilbageholdelse

67 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com