Mand ramt af skud ved tatovørbutik i Næstved


Film og billedeserie: Ukendte gerningsmænd affyrede fredag aften klokken 18,40 to skud fra vejen mod tatovørbutikken Dont Fear Ink, som har til huse på Hvedevænget i Næstved. Et skud ramte en person uden for butikken i låret, den sårede blev efterfølgende i hast bragt til Næstved Sygehus, som kun ligger et par hundrede meter fra gerningsstedet, skuddet skulle ikke være livstruende. Ifølge indehaveren Michael Enager skulle den sårede ikke være en person der har tilknytning til butikken, og han understreger at tatovørforretningen på ingen måder har noget med bander at gøre, og håber derfor ikke at skyderiet fremover vil stemble forretningen, som værende et led i det bandeopgør som foregår. Ifølge politiinspektør Kim Kliver skulle den ramte person være kendt i bandemiljøet, og sikkert derfor var udpeget som offer. Samtidig med at den sårede ligger på operationsbordet, er er der ankommet to vogne fra politiets tekniske afdeling i København, sammen med en hundevogn med to gruppe 1 hunde, de er nu gået i gang med at undersøge gerningsstedet for spor, som måske kan fortælle hvem gerningsmanden er, da han stadig er på fri fod. Svært bevæbnet politi holdt aftenen igennem strækningen fra Ndr. Farimagsvej til Jørgen Jensensvej afspærret, og under kraftig bevogtning, indtil de tekniske undersøgelser var afsluttet. For at lette arbejdet for politiets teknikere blev Beredskabsstyrelsen i Næstved anmodet om, at sørge for at området var tilstrækkelig oplyst, derfor mødte de frem med 6 mand og to kraftige lysanlæg. Om undersøgelserne har givet nogle afgørende resultater vides ikke, men politiinspektør Kim Kliver siger at de ser med stor alvor på hændelsen, og derfor vil gøre alt for at sagen bliver opklaret, så den uacceptable adfærd kan bringes til ophør.

#DontFearInk #Hvedevænget #Næstvedsygehus #BeredskabsstyrelsenNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle