GADEFESTEN vælter byen fredag d. 4. Maj 2018


For 3. år i træk, inviterer den frivillige forening bag Gadefesten, hele byen til gratis fest på torvet. Det er med stolthed, at de i år kan præsentere deres hovednavn, som er selveste KATO!

DANMARKS DYGTIGSTE DJs + en ny upcoming DJ.

Udover Kato spiller en håndfuld af Danmarks dygtigste dj’s i løbet af aftenen, som alle har en nær relation til Næstved.

Festen på hovedscenen starter kl. 19:30 hvor Gadefesten lægger ud med ”Ungdommens Nye Håb”. Dette er vinderen af deres konkurrence for upcoming DJs, som har kørt på Facebook den seneste tid.

ROSÉ LOUNGE, OG FREDAGSBAR

Allerede fra om eftermiddagen vil der være liv i byen. Kl. 15 vil Gadefesten i samarbejde med en håndfuld elever fra ZBC invitere alle byens studerende, til byens største fredags-bar. Der vil være musik, beerpong, øl-bowling, samt drikkelse til SU-venlige priser.

Kl. 17 inviterer Crazy Daisy til Rosè Lounge på Hjultorvet. Her vil de fra deres egen scene sørge for lidt god musik, og lækker drikkelse.

STØTTE TIL GADEFESTEN

Man kan støtte Gadefesten, ved at købe et støtte-armbånd til 50,- som sælges i flere af byens forretninger samt på festpladsen. Gadefesten er skabt at en frivillig forening, i samarbejde med Cityforeningen og Mærk Næstved. Et eventuelt overskud går til at udvikle festen endnu mere til næste år.

Det fulde program kan ses på Facebook: https://www.facebook.com/gadefesten4700

#Gadefesten #Kato #UngdommensNyeHåb #CrazyDaisy #RosèLounge #Cityforeningen #MærkNæstved

87 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com