Kom TÆT PÅ Michael Learns to Rock


Succesfulde Michael Learns To Rock gæster spillestedet Plastfabrikken i Ringsted, og bringer gæsterne helt TÆT PÅ de elskede musikere!

D. 28. april 2018 gæster Michael Learns To Rock Plastfabrikken, og det bliver for mange en uforglemmelig tur ned af memory lane. Foran den intime scene sidder du som gæst ved veldækkede runde borde, og nyder en 3-retters menu. Herefter går Michael Learns To Rock på scenen, og spiller sine populære hits. Efter koncerten åbnes dansegulvet, når australieren Andi Joseph går på scenen med sin guitar, og spiller de bedste hits fra de sidste fire årtier. Når benene skal hviles kan du besøge den eksklusive ginbar, som serverer sublime gin-cocktails!

Aftenens menu består af:

* Rillette af varmrøget laks med citrus og urter. Hertil ristet, sprødt rugbrød og smør.

* Oksecuvette/american roast, kalvespidsbryst/sousvide, og chilimarineret kyllingefilet. Årstidens salater og grønt. Timianstegte, nye kartofler og ostegratinerede flødekartofler. Hertil bearnaise- og rødvinssauce.

* Kaffe og kage.

Du kan både købe billet med og uden 3-retters. Hvis du køber billet med spisning er der entre kl. 18:00, kommer du efter spisning starter entreen klokken 20.

Om Michael Learns To Rock:

Når vi rammer marts er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden. Det eneste pejlemærke de havde, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter: ”vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt.” Af den grund har det været muligt at planlægge bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Når MLTR kommer til Plastfabrikken vil de levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

#MichaelLearnsToRock #Plastfabrikken #Ringsted

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com