​27-årig mand varetægtsfængslet i brandsag


Mandag den 16. april sent om aftenen udbrød der brand i en lejlighed på Færgegaardsvej i Vordingborg.

Branden startede i trappeopgangen til første sal og fik godt fat i huset. Beboerne blev reddet i sikkerhed og tilset af en læge.

Læs også: To voksne og et barn på sygehuset efter brand i Vordingborg

- Vi har efterfølgende foretaget brandtekniske undersøgelser, og konklusionen er, at branden har været påsat, fortæller politikommissær Jacob Fosgerau, der leder efterforskningen af denne sag.

Politiets efterforskning har nu ført til, at en 27-årig mand fra lokalområdet er blevet anholdt og sigtet for brandstiftelse. Han blev i lørdags fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, hvor han blev varetægtsfængslet fire uger.

#Færgegårdsvej #Vordingborg #Brandstiftelse #Grundlovsforhør

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com