17-årig standset i stjålet bil


Mandag eftermiddag kørte en politipatrulje i Næstved, og ved retten på Gardehusarvej så politibetjentene en bil, der kørte ind i den indre gård, og tre unge fyre sprang ud af bilen og stak af.

Det lykkedes for politiet at få fat i føreren, der var en 17-årig fyr fra Maribo. Bilen, de kørte i, viste sig at være stjålet natten til mandag i Maribo, og den 17-årige blev derfor anholdt og sigtet for tyveriet. Den 17-årige havde heller ikke noget kørekort, og han blev herefter også sigtet for kørsel uden førerret.

Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 20.57. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

#Gardehusarvej #Biltyveri #Kørseludenførerret #Socialemyndigheder #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com