Anholdt for ikke at ville oplyse navn – var efterlyst


Politiet fik mandag klokken 15.50 en anmeldelse om, at to mænd generede de kunder, der skulle i Netto på Toldbodgade i Næstved.

En politipatrulje kørte til stedet og fandt de to mænd. Den ene oplyste sit navn og sin fødselsdag, mens den anden, der også virkede halvfuld, ikke ville afsløre sin identitet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og han blev taget med til politistationen i Næstved.

Her blev det fastslået, at der var tale om en 58-årig mand fra Næstved – og at han rent faktisk var efterlyst af fogedretten. Derfor forblev den 58-årige i politiets varetægt indtil tirsdag morgen, hvor han bliver kørt i retten for at klare sit mellemværende.

#NettoToldbodgade #Toldbodgade #Overtrædelseafretsplejeloven #Fogedretten #Efterlysning

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com