top of page

Anholdt for ikke at ville oplyse navn – var efterlyst


Politiet fik mandag klokken 15.50 en anmeldelse om, at to mænd generede de kunder, der skulle i Netto på Toldbodgade i Næstved.

En politipatrulje kørte til stedet og fandt de to mænd. Den ene oplyste sit navn og sin fødselsdag, mens den anden, der også virkede halvfuld, ikke ville afsløre sin identitet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og han blev taget med til politistationen i Næstved.

Her blev det fastslået, at der var tale om en 58-årig mand fra Næstved – og at han rent faktisk var efterlyst af fogedretten. Derfor forblev den 58-årige i politiets varetægt indtil tirsdag morgen, hvor han bliver kørt i retten for at klare sit mellemværende.

#NettoToldbodgade #Toldbodgade #Overtrædelseafretsplejeloven #Fogedretten #Efterlysning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page