I byen med pistol, kniv og kokain


I går klokken 18.53 fik politiet en opringning fra et vidne, der på Vestergade i Haslev havde lagt mærke til en mand, som gik rundt med en pistol i bukselommen.

Kort efter fandt en politipatrulje frem til manden, der viste sig at være 25 år og fra Næstved-egnen. Han havde ganske rigtigt en pistol på sig – nærmere bestemt en hardball. Han havde også en ulovlig kniv på sig og noget kokain.

Derfor blev han anholdt og sigtet efter knivloven, efter våbenloven, efter ordensbekendtgørelsen og efter lov om euforiserende stoffer.

#Pistol #VestergadeHaslev #Ulovligkniv #Kokain #Euforiserendestoffer #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafvåbenloven

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com