Mand uden kørekort og med dæknavn: Fik bilen beslaglagt


Onsdag klokken 14.35 standsede politiet en bil på Landevejen i Holme-Olstrup. Føreren oplyste beredvilligt navn og adresse til betjentene, men der blev samtidig fundet et pas i bilen, og det blev konstateret, at han ikke var den, han udgav sig for.

Der var tale om en 24-årig mand fra Årslev, som ikke havde noget kørekort. Derfor blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og da han samtidig havde oplyst et forkert navn, blev han også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om falsk anklage.

Da den 24-årige flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

#LandevejenRute54 #HolmeOlstrup #Kørseludenførerret #Beslaglæggelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com