Kroppen - en del af Orpheus


Det moderne kropsfikserede samfund kommer under kærlig behandling når dukkeforestillingen for voksne "Kroppen" sættes op på Sydsjællands største kulturcenter den 22. oktober. Forestillingen er en del af kulturcenterets nyeste partout-billet Orpheus, som giver adgang til 5 eksperimenterende scenekunstoplevelser i 2018 og -19.

Det københavnske teaterkompagni Bådteatret, som står bag forestillingen "Kroppen", har specialiseret sig i at udvikle unikke dukke- og animationsteatre for voksne, som har til formål at både overraske og berige publikum. På det grundlag har de ligeledes skabt "Kroppen" med en række imponerende dukker i varierende størrelser, fra de ganske små til de helt store, som tårner sig flere meter op under loftet.

Gennem disse dukker vil den Reumert-prisvindende instruktør Rolf Heim undersøge og udfordre det kommercielle syn på "den perfekte krop". Dukkerne bliver styret af talentfulde dansere, og derigennem vil forestillingen blandt andet undersøge hvordan sygdom, sanselighed og seksualitet opleves i og igennem en krop.

En ny partout-billet Forestillingen bliver opsat som en del af Grønnegades Kaserne Kulturcenters splinternye partout-billet Orpheus, som giver adgang til fem moderne og eksperimenterende scenekunst-forestillinger for blot 250 kr.

Orpheus er skabt på baggrund af et ønske om at udfordre vores publikum til at opleve noget nyt og omfavne den eksperimenterende scenekunst. Med Orpheus-billetten i hånden er man dermed garanteret en række oplevelser, som går langt ud over det sædvanlige.

Partout-billetten kan, som nævnt, købes for 250 kr., hvilket svarer til et overskueligt beløb på 50 kr. pr. forestilling. Orpheus-sæsonen lægger ud den 19. september med det tragikomiske one woman show "Kaffe og Kærlighed" og i det nye år kan man ligeledes glæde sig til den moderne militær-danseforestilling "5 soldiers" - du kan med andre ord opleve lidt af hvert med Orpheus.

"Kroppen" bliver den anden forestilling i Orpheus - glæd jer til en visuel rejse igennem kroppen.

Billetter til "Kroppen" samt til Orpheus kan købes på www.gkkultur.dk eller på kulturcenterets billetkontor. Vil man være på den sikre side kan billetter også reserveres på forhånd på 5588 3950.

#Orpheus #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Kroppen #Bådteatret #RolfHeim

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com