Naturbrand på Præstøvej mandag eftermiddag.


Billedeserie: Af ukendte årsager opstod der brand i gammelt træ og haveaffald langs banelegemet i baghaven på adressen Præstøvej 209, mandag eftermiddag.

Ejeren af adressen var ikke hjemme da naboer opdagede flammer og røgudvikling i baghaven. Af frygt for at flammerne skulle tage fat i de omkringstående træer, alarmerede de kl. 16.21 Midt- og Sydsjællands Brand & Redning som hurtigt var fremme og påbegynde slukningsarbejdet.

Da der var tale om brand i en større bunke gammelt træ, haveaffald og kvas, blev der brugt en del vand for at få slukket branden, for at være sikker på at også ulmende gløder i små lommer i bunken også blev slukket.

Godt en times tid efter alarmen indgik til vagtcentralen på Manøvej, var opgaven afsluttet og brandmandskabet på vej retur til brandstationen.

#Naturbrand #PræstøvejNæstved #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com