15-årig i bil standset af politiet


I aftes kl. 20.09 standsede en af politiets hundepatruljer en ung mand, der kom kørende i en grå bil ad Fabriksvej i Næstved.

Det viste sig, at føreren var en kun 15-årig dreng, der jo af gode grunde ikke havde noget kørekort. Derfor blev han sigtet for at køre bil uden førerret, og betjentene tog en snak med ham om det smarte i at køre bil, når man ikke er gammel nok.

Det undersøges nu, hvor den 15-årige havde bilen fra.

#Fabriksvej #Kørseludenførerret #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com