top of page

Trusler mod borgerservice 1. maj


Kl. 14.05 anmeldte et kundecenter hos Erhversstyrelsen, at en utilfreds borger forgæves havde henvendt sig telefonisk hos Borgerservice i Ringsted kommune, som var lukket på grund af 1. maj, men opkaldet var besvaret af kundecenteret.

Borgeren havde givet udtryk for at ville møde op på Borgerservice for at skyde personalet. Politiet kørte straks med flere patruljer til kommunens ekspeditionssteder for at forhindre et overgreb på personale og/eller bygninger mv. Samtidig iværksatte politiet straks efterforskning, der førte til en mistanke mod en bestemt mand i Ringsteds sydlige opland. Flere patruljer kørte til området ved den mistænktes bopæl, hvorefter politiet kl. 16.28 foretog anholdelse af en 33-årig mand fra Ringsted, som straks erkendte at have været den sure mand, der udtalte truslerne over for Ringsted kommune.

På stedet befandt sig også en 34-årig mand fra Ringsted, som blev anholdt i nogle få minutter, men straks løsladt, da han ikke havde noget konkret med trusselssagen at gøre. Ved en ransagning af den 33-åriges bopæl fandt politiet en lille klump hash, en joint og et luftgevær, som politiet beslaglagde med henblik på nærmere undersøgelse i sagen. Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagerne, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

#Trusler #BorgerserviceRingsted #RingstedKommune

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page