Røver fanget efter røveri af købmandsforretning i februar


Tilbage i slutningen af februar blev der begået røveri mod en købmandsforretning i Vallensved nær Næstved.

Gerningsmanden truede med kniv og fik en større mængde kontanter, spiritus og cigaretter med sig. Han tabte tyvekosterne på parkeringspladsen foran butikken, da han løb fra stedet.

En omfattende og grundig efterforskning har nu ført frem til den 17-årige gerningsmand, der torsdag blev anholdt og sigtet for røveriet. Han fremstilles i grundlovsforhør fredag formiddag.

#Røveri #Vallensved

69 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com