Mindreårig knivrøver fanget efter halvanden time


Arkivfoto: Det tog ikke politiet lang tid af fange en mindreårig røver der med en mindre kniv fredag aften, foretog røveri i Fakta butikken på Skallegårdsvej i Næstved.

Læs også: Væbnet røveri i Fakta supermarked

Politiet modtog kl. 20.00 anmeldelsen om røveriet og kørte straks til butikken, hvor de fik en foreløbig beskrivelse af personen som værende: mand, ca. 30 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning i ført sort hættetrøje med skrift "Anti social" foran og sorte løse bukser. Udbyttet af røveriet var cigaretter og en af personalets mobiltelefoner.

Tilfældet var, at politifolkene kunne genkende beskrivelsen af gerningsmanden og kørte frem til dennes adresse hvor han blev anholdt kl. 21.24. Det viste sig retteligt at være en ung mand under den kriminelle lavalder.

Fakta butikken blev også d. 18. januar udsat for knivrøveri. Om det er samme person der er tale om, vil politiet nu undersøge!

#Skallegårdsvej #Fakta #Røveri #Kniv #Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com