Mindreårig knivrøver fanget efter halvanden time


Arkivfoto: Det tog ikke politiet lang tid af fange en mindreårig røver der med en mindre kniv fredag aften, foretog røveri i Fakta butikken på Skallegårdsvej i Næstved.

Læs også: Væbnet røveri i Fakta supermarked

Politiet modtog kl. 20.00 anmeldelsen om røveriet og kørte straks til butikken, hvor de fik en foreløbig beskrivelse af personen som værende: mand, ca. 30 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning i ført sort hættetrøje med skrift "Anti social" foran og sorte løse bukser. Udbyttet af røveriet var cigaretter og en af personalets mobiltelefoner.

Tilfældet var, at politifolkene kunne genkende beskrivelsen af gerningsmanden og kørte frem til dennes adresse hvor han blev anholdt kl. 21.24. Det viste sig retteligt at være en ung mand under den kriminelle lavalder.

Fakta butikken blev også d. 18. januar udsat for knivrøveri. Om det er samme person der er tale om, vil politiet nu undersøge!

#Skallegårdsvej #Fakta #Røveri #Kniv #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va