Tog mobilen og kørte ind i politibil


En 61-årig mand fra Bandholm kom mandag morgen til at tage sin mobil, da den ringede, mens han kørte bil.

Måske var det derfor, han overså, at bilisten foran holdt stille for at svinge ud på Næstvedvej fra Bårseafkørslen på Sydmotorvejen. Med lav hastighed stødte de to biler sammen, men der skete kun beskeden skade.

Imidlertid var det en civil politibil, den 61-årige kørte ind i, og der er derfor optaget rapport i sagen.

#Civilpoliti #Mobiltelefon #Færdselsuheld #Præstø

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com