Live on Tour 2018 i Næstved med Up with People


Billedeserie: Omkring 100 unge mennesker gav de fremmødte hvad de var kommet efter, da de præsenterede deres helt nye show, der hedder Live on Tour 2018 med nøglebeskeden "Keep Hope Alive", et fantastisk show for alle aldre.

Showet omfatter underholdende popmedleys, internationale danse og sange, et show der vil inspirere folk til at gøre en forskel i deres samfund, og holde håbet i live for en bedre fremtid, uanset landegrænser. Up With People er en samling unge fra mere end 20 lande, der deltager i en verdensturné, hvor deltagerne på rejsen samtidig lærer om de lande og egne, de besøger, turen varer 18-20 uger, og i den periode vil man besøge omkring 15-20 samfund på 2 kontinenter. Herlufsholm Hallen i Næstved, lagde som det eneste sted i Danmark, scene til et forrygende show, hvor deltagerne udstrålede en fantastisk livsglæde og energi, som uafbrudt blev belønnet med uafbrudte klapsalver fra det fremmødte publikum.

#UpWithPeople #LiveonTour2018 #KeepHopeAlive #HerlufsholmHallen #Herlufsholm

44 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com