top of page

Live on Tour 2018 i Næstved med Up with People

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Omkring 100 unge mennesker gav de fremmødte hvad de var kommet efter, da de præsenterede deres helt nye show, der hedder Live on Tour 2018 med nøglebeskeden "Keep Hope Alive", et fantastisk show for alle aldre.

Showet omfatter underholdende popmedleys, internationale danse og sange, et show der vil inspirere folk til at gøre en forskel i deres samfund, og holde håbet i live for en bedre fremtid, uanset landegrænser. Up With People er en samling unge fra mere end 20 lande, der deltager i en verdensturné, hvor deltagerne på rejsen samtidig lærer om de lande og egne, de besøger, turen varer 18-20 uger, og i den periode vil man besøge omkring 15-20 samfund på 2 kontinenter. Herlufsholm Hallen i Næstved, lagde som det eneste sted i Danmark, scene til et forrygende show, hvor deltagerne udstrålede en fantastisk livsglæde og energi, som uafbrudt blev belønnet med uafbrudte klapsalver fra det fremmødte publikum.

#UpWithPeople #LiveonTour2018 #KeepHopeAlive #HerlufsholmHallen #Herlufsholm

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page