Næstved giver spænding til stregen i 2. division i fodbold


Billedeserie: Dagens fodboldkamp på Næstved stadion i opgøret mellem Næstved og Kjellerup IF i 2. division, var på forhånd udråb til finalekamp, da Næstved og Kjellerup IF, henholdsvis lå som nr. 2 og nr. 3 i oprykningsspillet.

Med høj sol og lidt over 1300 tilskurere på hjemmebanen, var rammen perfekt til en god fodboldaften, og det tog dog også kun ét minut for Næstved at komme foran til 1-0. Målscoreren var Næstveds færøske spiller nummer 9 - angriberen Finnur Justinussen.

Resten af første halvleg havde Næstved i store dele af kampen, kontrollen over tingene, men i anden halvleg blev Kjellerup IF mere og mere nærgående ved Næstveds mål, og det resulterede i en udligning til 1-1 efter godt 60 minutters spil.

Med fire spillerunder tilbage, ligger Hvidovre stadig nr. 1. Næstved har stadig sin andenplads, fem point foran Kjellerup IF der ligger på en tredjeplads i tabellen.

Dagens spiller for Næstved blev udråbt til at være: Spiller nr. 6 - Peter Therkildsen.

#NIF #Næstved2divisionfodbold #Næstvedstadion

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com