top of page

Næstved giver spænding til stregen i 2. division i fodbold

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedeserie: Dagens fodboldkamp på Næstved stadion i opgøret mellem Næstved og Kjellerup IF i 2. division, var på forhånd udråb til finalekamp, da Næstved og Kjellerup IF, henholdsvis lå som nr. 2 og nr. 3 i oprykningsspillet.

Med høj sol og lidt over 1300 tilskurere på hjemmebanen, var rammen perfekt til en god fodboldaften, og det tog dog også kun ét minut for Næstved at komme foran til 1-0. Målscoreren var Næstveds færøske spiller nummer 9 - angriberen Finnur Justinussen.

Resten af første halvleg havde Næstved i store dele af kampen, kontrollen over tingene, men i anden halvleg blev Kjellerup IF mere og mere nærgående ved Næstveds mål, og det resulterede i en udligning til 1-1 efter godt 60 minutters spil.

Med fire spillerunder tilbage, ligger Hvidovre stadig nr. 1. Næstved har stadig sin andenplads, fem point foran Kjellerup IF der ligger på en tredjeplads i tabellen.

Dagens spiller for Næstved blev udråbt til at være: Spiller nr. 6 - Peter Therkildsen.

#NIF #Næstved2divisionfodbold #Næstvedstadion

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page