Container brændte natten til torsdag på Mosevej.


Billedeserie: Hvad der i førstemeldingen til vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning lød som bygningsbrand i etageejendom, viste sig at være en plastcontainer som brændte.

Kl. 02.01 natten til torsdag, måtte brandmandskabet fra Næstved rykke ud til containerbrand i Mølleparken tæt på etageejendommen Mosevej 2-10 i Næstved.

Hvad der er årsag til at containeren, der hovedsagligt indeholdte glas og flasker, gik i brand midt om natten, kan man kun gisne om. Som følge af branden gik der også ild i et træhegn og en hæk som containeren var placeret op af.

Brandmandskabet var hurtigt på stedet og fik slukket branden som heldigvis kun kom til at koste en plastcontainer, et træhegn og lidt hæk.

#Containerbrand #Mosevej #MSBRNæstved

53 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com