Lægehelikopteren havde opgave fra Næstved


Arkivfoto: Torsdag formiddag var Region Sjællands lægehelikopter i Næstved.

Kl. 09.40 landede den i Rådmandshaven ved Næstved Sygehus hvor den fik en patient ombord som skulle overføres til Righospitalet i København.

Efter en halv times tid på jorden, lettede den med patienten og satte kursen mod Riget hvor den ankom kl. 10.32. Patientens situation er ukendt.

#Akutlægehelikopter #Rådmandshaven #Næstvedsygehus

177 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com