Lad være med at importere knive fra udlandet


Politiet i hele landet oplever i øjeblikket, at der beslaglægges en del knive, der ulovligt forsøges importeret til landet via nettet. Skat opfanger en del af disse forsendelser bl.a. i lufthavnen, og det fører til kontakt til modtagerne af pakkerne, og hvis de indeholder ulovlige knive, så ender det med, at politiet sigter modtageren for overtrædelse af våbenloven.

Indtil nu har Midt- og Vestsjællands Politi haft følgende sager i 2018:

89 sager med halsknive

1 sag med kastekniv

4 sager med kreditkortkniv

45 sager med springknive

”Vi tror på, at mange unge ikke lige tænker over, at de overtræder våbenloven, når de bestiller knive fra udlandet via internettet. Vi skal på det kraftigste advare imod det, da det er ulovligt, og så er det ærgerligt at få en plet på straffeattesten”, siger politikommissær Peter G. Kirkegaard.

#Overtrædelseafknivloven #MidtogVestsjællandsPoliti

18 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com