Lad være med at importere knive fra udlandet


Politiet i hele landet oplever i øjeblikket, at der beslaglægges en del knive, der ulovligt forsøges importeret til landet via nettet. Skat opfanger en del af disse forsendelser bl.a. i lufthavnen, og det fører til kontakt til modtagerne af pakkerne, og hvis de indeholder ulovlige knive, så ender det med, at politiet sigter modtageren for overtrædelse af våbenloven.

Indtil nu har Midt- og Vestsjællands Politi haft følgende sager i 2018:

89 sager med halsknive

1 sag med kastekniv

4 sager med kreditkortkniv

45 sager med springknive

”Vi tror på, at mange unge ikke lige tænker over, at de overtræder våbenloven, når de bestiller knive fra udlandet via internettet. Vi skal på det kraftigste advare imod det, da det er ulovligt, og så er det ærgerligt at få en plet på straffeattesten”, siger politikommissær Peter G. Kirkegaard.

#Overtrædelseafknivloven #MidtogVestsjællandsPoliti

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va