Stoffer og en ulovlig kniv i Vordingborg


En 16-årig fyr fra Vordingborg blev onsdag klokken 15.32 tjekket af politiet i Rådhusparken ved ”Kvicklysøen”.

I sin taske havde han en mindre køkkenkniv med et blad på otte cm, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

Kort efter blev en 29-årig mand fra byen standset på Valdemarsgade ved H.I. Hansensvej, og det viste sig, at han havde 10 gram hash og 0,5 gram amfetamin på sig.

Den 29-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Euforiserendestoffer #Ulovligkniv #Overtrædelseafknivloven #Vordingborg

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com