top of page

50 års jubilæum og motorløb på Nisseringen 2. Pinsedag

Opdateret: 9. sep. 2021


Næstved Motor Klub har 2. Pinsedag fornøjelsen at byde velkommen til det traditionsrige Pinseløb på Nisseringen, hvor publikum vil blive fornøjet med både Motocross og DM cup i Folkerace for Ungdom, Ladies og deres nye store fælles klasse.

I dag er det 50 (!!) år siden det første Pinseløb blev kørt på helt ny Nissering - Læs den spændende artikel skrevet af Martin Wigh Knudsen fra Danmarks Motor Union her i linket.

Publikum vil i år på Motocrossbanen kunne opleve åbne løb i både Mini, C maxi og A/B maxi. Løbet vil blive kørt med 3 heat + 1 omgang for Mini og C-maxi, og 2 heat + 1 omgang.

På Autobanen bliver der afholdt DM cup løb for Ungdom, Ladies og den nye store fælles klasse. Det er 3 afdeling af cuppen og allerede nu er der kamp om de eftertragtede point til DM, så der bliver en masse spændende race at se på.

På Nisseringen Autobane kører vi med "alternativt spor" på Autobanen, hvilket vil sige, at kørerne i hvert heat må vælge at køre det alternative spor, som pga. forhindringer er kortere end den ordinære bane. Køreren må selv vælge på hvilken af heatets omgange, han/hun vil køre den alternative bane; men han/hun må kun gøre det på én omgang i hvert heat.

Dette kræver en del taktik af de enkelte kørere, hvornår det kan svare sig at tage den alternative bane, og for publikum giver det nogle spændende heat, hvor placeringerne hele tiden ændrer sig, afhængigt af, hvornår den enkelte kører vælger den alternative bane.

#Nisseringen #Motorløb #NrTvede #NæstvedMotorKlub

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page