Gurli Gris fyldte Kurts Torv til bristepunktet


Billedeserie: Gurli Gris i følge med Gustav Gris og Onkel Jes, fyldte lørdag middag Kurts Torv i Næstved Storcenter til bristepunktet.

Hele torvet, var fra godt 20 minutter til at underholdningen skulle begynde, rimeligt fyldt, men ind til kl. 12.00 kom der stadig en masse flere børn og deres forældre til.

Børn i alle aldre stod spændte og forventningsfulde, og da trekløveret viste sig på balkonen over torvet, gik de helt amok. Gennem den næste 2 x 30 minutter - kun afbrudt af en lille pause - blev der fra scenen underholdt med syng-med-sange, og der blev delt bamser ud til heldige børn.

Afslutningsvis kunne alle interesserede komme tæt på Gurli Gris, Gustav Gris og Onkel Jes hvor de kunne få lov at hilse på dem, og få taget et billede sammen med dem.

#GurliGris #GustavGris #OnkelJes #KurtsTorv #NæstvedStorcenter #NæstvedMotorKlub

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com