To biler udbrændte i Næstved natten til lørdag


Billedeserie: To biler parkeret på pendlerparkeringen ved Grønvej i Næstved udbrændte på mystisk vis natten til lørdag.

Selv om brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands station i Næstved satte alt ind for at redde bilerne, så blev de to køretøjer hurtigt forvandlet til skrot. Hvorfor bilerne en VW Passat og en Ford Focus uden nummerplader var efterladt på P-pladsen, og hvordan der pludselig kunne gå ild i køretøjerne, der holdt så tæt sammen, at ingen kunne komme ind af døren i førersiden på på den ene bil, må indtil politiet eventuelt har fundet ejerne, og fået undersøgt sagen nærmere, stå hen i det uvisse. Der blev brugt en del vand og skum til slukningen, da den ene bils tank rummede en hel del benzin, som hele tiden gav næring til ilden. Alligevel gik der kun en lille time, før brandfolkene kunne køre hjem og fortsætte den afbrudte nattesøvn.

#Bilbrand #Grønvej #NæstvedMotorKlub #Pendlerparkeringen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle