To biler udbrændte i Næstved natten til lørdag


Billedeserie: To biler parkeret på pendlerparkeringen ved Grønvej i Næstved udbrændte på mystisk vis natten til lørdag.

Selv om brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands station i Næstved satte alt ind for at redde bilerne, så blev de to køretøjer hurtigt forvandlet til skrot. Hvorfor bilerne en VW Passat og en Ford Focus uden nummerplader var efterladt på P-pladsen, og hvordan der pludselig kunne gå ild i køretøjerne, der holdt så tæt sammen, at ingen kunne komme ind af døren i førersiden på på den ene bil, må indtil politiet eventuelt har fundet ejerne, og fået undersøgt sagen nærmere, stå hen i det uvisse. Der blev brugt en del vand og skum til slukningen, da den ene bils tank rummede en hel del benzin, som hele tiden gav næring til ilden. Alligevel gik der kun en lille time, før brandfolkene kunne køre hjem og fortsætte den afbrudte nattesøvn.

#Bilbrand #Grønvej #NæstvedMotorKlub #Pendlerparkeringen

129 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com