Action og spænding prægede Pinseløbet på Nisseringen


Film og billedeserier: Næstved Motorklubs 50 års jubilæums Pinseløb 2. pinsedag, var allerede fra starten kl. 10.00 præget af fart, spænding og action, og det skulle ende med at kendetegne dagen i afviklingen af både Auto- og MC afdelingerne.

Vejret var perfekt. Kørere, speakere, officials og de lidt over 1000 publikummer var oplagte til dagens programmer på Nisseringen, som indeholdte folkerace på autobanen og motocross på MC-banen ved siden af.

I begge lejre blev der dagen igennem gået til stålet, og der blev ikke lagt fingre imellem i dysten om at komme først over målstregen.

2. pinsedag 1968 var første gang man i Næstved Motorklub afviklede motocross Pinseløbet, og specielt for jubilæumsløbet blev der kørt motocross i klassen "Classic Open" hvor veteraner kørte på maskiner ikke ældre end fra 1990. Et herligt møde med mænd og maskiner fra "gamle dage".

I motocross afdelingen blev der i øvrigt kørt i klasserne "A Maxi Open", og "B Maxi Open". I Auto afdelingen kørte man folkerace i klasserne "Ungdom", "Ladies" og "Herre".

Film og billedeserie Auto:

Film og billedeserie MC:

#Pinseløbet #NæstvedMotorKlub #Motocross #Folkerace

58 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com