Legehus i børnehave brændt af


Billedeserie: Mandag aften blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning station Næstved kaldt til naturbrand ved Maglemølle gamle papirfabrik, her har børnehaven "Møllen", også til huse.

Læs også: Container brændte natten til torsdag på Mosevej.

Indtil i dag havde børnehaven tre legehuse som børnene kunne boltre sig i, men der er åbenbart nogle der har ment at to huse var nok, for mandag aften var der sat ild til det ene hus, som udbrændte totalt inden branden blev opdaget. Klokken 20.40 blev brandfolkene fra Næstved alarmeret, da strålevarmen fra branden i legehuset havde antændt et gammelt træ som stod i nærheden af det brændende legehus, og ikke var slukket af sig selv. Da brandfolkene kom frem røg det stadig fra træet, som fik en ordentlig gang vand og skum. Ilden i legehuset var brændt ud af sig selv, da der ikke var mere brandbart materiale tilbage, men det hele fik en gang vand for at være sikker på at der ingen gløder var tilbage. Børnehaven og legepladsen er lukket inde bag et højt hegn med pigtråd, men alligevel er det lykkedes for brandstifteren at kravle over, og sætte ild til legehuset. Efter at alt ild var slukket forlod brandfolkene stedet, det skete efter en god halv times arbejde. Om brandstifteren ikke mente at der var brændt nok, og er vendt tilbage vides ikke, men klokken 22.54 måtte indsatsleder Erik Andersen og brandmandskabet igen køre til stedet, da det for anden gang denne aften, blev opdaget at det brændte på børnehavens legeplads.

#Maglemølle #BørnehavenMøllen #MSBRNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va