Smidt cigaretskod måske årsag til brand i sommerlandet


Billedeserie: Tirsdag formiddag, måtte vagtholdet fra brandstationen i Næstved en tur til sommerlandet, for at assistere en beboer i et sommerhus som ligger på Bækkene i Karrebæksminde, med at slukke en mindre brand i en træstub og noget kompost. Beboeren opdagede selv, at der stod røg og flammer op af en gammel træstub, som stod i skellet ud til en mark og alarmerede via 1-1-2 brandvæsnet, samtidig begyndte han selv slukningen med et par spander vand. Hvordan branden er opstået kan man kun teoretisk spå om, da der ikke har været brugt grill eller tømt aske ud i nærheden. Der foregår til daglig en del gående færdsel langs mark og skel, så en tændt cigaret kan være smidt i den meget tørre vegetation, og har startet branden. Brandfolkene kunne uden større besvær skubbe den to meter høje træstub omkuld, og foretage en efterslukning med vand og skum.

#BækkeneEnø #Naturbrand #MSBRNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va