Smidt cigaretskod måske årsag til brand i sommerlandet


Billedeserie: Tirsdag formiddag, måtte vagtholdet fra brandstationen i Næstved en tur til sommerlandet, for at assistere en beboer i et sommerhus som ligger på Bækkene i Karrebæksminde, med at slukke en mindre brand i en træstub og noget kompost. Beboeren opdagede selv, at der stod røg og flammer op af en gammel træstub, som stod i skellet ud til en mark og alarmerede via 1-1-2 brandvæsnet, samtidig begyndte han selv slukningen med et par spander vand. Hvordan branden er opstået kan man kun teoretisk spå om, da der ikke har været brugt grill eller tømt aske ud i nærheden. Der foregår til daglig en del gående færdsel langs mark og skel, så en tændt cigaret kan være smidt i den meget tørre vegetation, og har startet branden. Brandfolkene kunne uden større besvær skubbe den to meter høje træstub omkuld, og foretage en efterslukning med vand og skum.

#BækkeneEnø #Naturbrand #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com