Bil kørte ud over skrænt i Vallensved - en kvinde kom til skade


Billedeserie: Taget af en Citroën C4 fra 2012 måtte klippes af, for at en kvinde med smerter i nakke/ryg regionen kunne komme mest lempeligt ud af bilen efter færdselsuheld.

Kvinden var en af to personer i køretøjet. Den anden person kom ikke så galt afsted. Citroën´en kom lidt efter kl. 12.30, kørende i østgående retning af Rute 22 Slagelsevej ind mod Vallensved. Ved byskiltet kom bilen ud i højre rabat hvor den ramte en kantstenssætning, og fortsatte sin kørsel ud over skrænten og ned på marken, hvor den stoppede godt 50 meter længere fremme.

Denne tur var så voldsom, at kvinden i bilen behøvede assistance. Der for blev redningsmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand Redning i Næstved alarmeret frem til stedet kl. 12.42. På stedet fik de i samarbejde med ambulancepersonale stabiliseret kvindens nakke med en halskrave. Efterfølgende klippede redningsmandskabet taget at bilen for til sidst at fiksere kvinden på et spineboard. Hun blev efter et tjek i ambulancen kørt på sygehuset.

I forbindelse med solouheldet var Slagelsevej totalt spærret i de små 55 minutter der blev arbejdet på skadestedet, med kødannelser til følge.

#Færdselsuheld #Vallensved #Solouheld #Rute22Slagelsevej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com