top of page

Bil kørte ud over skrænt i Vallensved - en kvinde kom til skade


Billedeserie: Taget af en Citroën C4 fra 2012 måtte klippes af, for at en kvinde med smerter i nakke/ryg regionen kunne komme mest lempeligt ud af bilen efter færdselsuheld.

Kvinden var en af to personer i køretøjet. Den anden person kom ikke så galt afsted. Citroën´en kom lidt efter kl. 12.30, kørende i østgående retning af Rute 22 Slagelsevej ind mod Vallensved. Ved byskiltet kom bilen ud i højre rabat hvor den ramte en kantstenssætning, og fortsatte sin kørsel ud over skrænten og ned på marken, hvor den stoppede godt 50 meter længere fremme.

Denne tur var så voldsom, at kvinden i bilen behøvede assistance. Der for blev redningsmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand Redning i Næstved alarmeret frem til stedet kl. 12.42. På stedet fik de i samarbejde med ambulancepersonale stabiliseret kvindens nakke med en halskrave. Efterfølgende klippede redningsmandskabet taget at bilen for til sidst at fiksere kvinden på et spineboard. Hun blev efter et tjek i ambulancen kørt på sygehuset.

I forbindelse med solouheldet var Slagelsevej totalt spærret i de små 55 minutter der blev arbejdet på skadestedet, med kødannelser til følge.

#Færdselsuheld #Vallensved #Solouheld #Rute22Slagelsevej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page