Mand forsøgte at fuppe 74-årig i Rønnede


En 74-årig kvinde fra Askvej i Rønnede fik tirsdag klokken 13.07 besøg af en mand, som fortalte, at han hjalp politiet med at opklare tricktyverier, og han ville derfor gerne vide, hvor hun opbevarede sine værdier. Den 74-årige fik afværget, at manden kom ind i hendes hus, og der blev ikke stjålet noget.

Manden beskrives som: 30-40 år gammel, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning og lys i huden. Han talte dansk og havde en lys skjorte på og blå denimknickers på.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt.

#Tricktyveri #Rønnede #Askvej

51 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com