Tågedis på ældrecenter blev forvekslet med røgudvikling fra brand


Billedeserie: Tågedis fra en ozonmaskine placeret i en tom lejlighed på Munkebocentret i Næstved, blev forvekslet med røgudvikling fra brand.

Personalet på Ældrecenteret Munkebocentret tog ingen chancer da man så røg fra en lejlighed på institutionen. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev der for kl. 15.06 alarmeret frem til den anmeldte bygningsbrand på Farimagsvej i Næstved.

Hurtigt var brandmandsskabet fremme på stedet, og da røgdykkere kort tid efter var i lejligheden, kunne det konstateres at der heldigvis ingen fare på færde var. Ozonmaskinen blev slukket og den tomme lejlighed fik lige lidt udluftning inden brandmænd og køretøjer atter kunne retunere til brandstationen på Manøvej.

En såkaldt ozonmaskine bliver ganske effektivt f.eks. brugt til at fjerne røglugt, lugt fra mennesker og dyr, mug og skimmellugt, pollen, bakterier og vira og olie lugt.

#Ozonmaskine #ÆldrecenteretMunkebocentret #Farimagsvej #Næstved #MSBRNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com