top of page

Tågedis på ældrecenter blev forvekslet med røgudvikling fra brand


Billedeserie: Tågedis fra en ozonmaskine placeret i en tom lejlighed på Munkebocentret i Næstved, blev forvekslet med røgudvikling fra brand.

Personalet på Ældrecenteret Munkebocentret tog ingen chancer da man så røg fra en lejlighed på institutionen. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev der for kl. 15.06 alarmeret frem til den anmeldte bygningsbrand på Farimagsvej i Næstved.

Hurtigt var brandmandsskabet fremme på stedet, og da røgdykkere kort tid efter var i lejligheden, kunne det konstateres at der heldigvis ingen fare på færde var. Ozonmaskinen blev slukket og den tomme lejlighed fik lige lidt udluftning inden brandmænd og køretøjer atter kunne retunere til brandstationen på Manøvej.

En såkaldt ozonmaskine bliver ganske effektivt f.eks. brugt til at fjerne røglugt, lugt fra mennesker og dyr, mug og skimmellugt, pollen, bakterier og vira og olie lugt.

#Ozonmaskine #ÆldrecenteretMunkebocentret #Farimagsvej #Næstved #MSBRNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page