Vidner til hensynsløs kørsel mellem Faxe og Karise søges!


Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi søger vidner til sag om hensynsløs kørsel onsdag den 23. maj 2018.

I tidsrummet fra kl. 09.30 til kl. 09.45 kørte en rød Mitsubishi Lancer fra Faxe til Karise med stor fart og flere gange i modsatte kørebanehalvdel. Syd for Karise gik et ældre ægtepar i vejsiden mod syd. De måtte springe i grøften for ikke at blive ramt af bilen.

Politiet vil meget gerne i kontakt med dette ægtepar og andre der måtte have oplysninger i sagen.

Efterfølgende blev føreren af bilen anholdt og sigtet at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Henvendelse bedes rettet til 114.

#Hensynsløskørsel #Hasarderetkørsel #Faxe #Karise #Vidnersøges

24 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com