3. brand i samme område på otte dage


Billedeserie: For 3. gang på kun otte dage, måtte vagtholdet fra brandstationen på Manøvej i Næstved, ud i området ved den gamle Maglemølle Papirfabrik, for at slukke en formodentlig påsat brand. Den 17. maj klokken 02,10 udbrændte en genbrugsø på Mosevej 2-10, og den 21. maj kl. 20,40 rullede brandbilerne igen mod Marskvejkvarteret. Denne gang var der tale om en påsat brand i et legehus i børnehaven Møllen. Læs også: Container brændte natten til torsdag på Mosevej og Legehus i børnehave brændt af.

Den sidste brand opstod på Slettevej ved nr. 2 kl. 02.59 torsdag nat d. 24. maj. Denne gang blev en større genbrugsø lagt i ruiner. Branden blev først meldt som en bilbrand, men viste sig at være en brand opstået i en container med genbrugspapir. Da brandfolkene ankom få minutter efter alarmen, var containere og det omkringstående træværk overtændt, et røgdykkerhold med et par højtryksslanger, fik hurtigt bugt med de høje flammer, men kunne ikke forhindre at alle fibercontainere i nærheden fik store smelteskader, da strålevarmen fra branden var enorm. Brandtomten blev først gennembearbejdet med vand, og herefter dækket med et tykt lag brandhæmmende skum, inden stationsleder Jan Pagter Simonsen sammen med vagtholdet og politiet kunne forlade stedet.

#Slettevej #Containerbrand #MSBRNæstved

106 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com