Brand på sandsuger i Næstved havn


Billedeserie: Det blev en lidt anderledes opgave for brandmændene fra brandstationen i Næstved, da de lørdag eftermiddag blev kaldt til en lidt speciel brand, for denne gang gik turen til det terrorsikrede område på Næstved Havn.

Sandsugeren Kronos, der er hjemmehørende i Thorshavn, sejler i øjeblikket sammen med sandsugeren Mette Pan, og leverer store mængder af sømaterialer til havnen i Næstved. En motor der driver maskinen, som pumper materialerne op fra havbunden, var i sommervarmen blevet overophedet og afgav en masse røg. Et røgdykkerhold måtte derfor en tur i maskinrummet på skibet, hvor det hurtigt lykkedes at få situationen under kontrol, den røgfyldte del af skibet blev luftet ud med en højtryksventilator.

Om skibet kommer ud at sejle de næste par dage er nok tvivlsomt, da skaderne og årsagen til branden først skal udbedres.

#Skibsbrand #NæstvedHavn #MSBRNæstved #KronosThorshavn

335 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com