top of page

Brand på sandsuger i Næstved havn


Billedeserie: Det blev en lidt anderledes opgave for brandmændene fra brandstationen i Næstved, da de lørdag eftermiddag blev kaldt til en lidt speciel brand, for denne gang gik turen til det terrorsikrede område på Næstved Havn.

Sandsugeren Kronos, der er hjemmehørende i Thorshavn, sejler i øjeblikket sammen med sandsugeren Mette Pan, og leverer store mængder af sømaterialer til havnen i Næstved. En motor der driver maskinen, som pumper materialerne op fra havbunden, var i sommervarmen blevet overophedet og afgav en masse røg. Et røgdykkerhold måtte derfor en tur i maskinrummet på skibet, hvor det hurtigt lykkedes at få situationen under kontrol, den røgfyldte del af skibet blev luftet ud med en højtryksventilator.

Om skibet kommer ud at sejle de næste par dage er nok tvivlsomt, da skaderne og årsagen til branden først skal udbedres.

#Skibsbrand #NæstvedHavn #MSBRNæstved #KronosThorshavn

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page