Dieselos og hestekræfter i Buske ved Herlufmagle


Film og billedeserie: Der var stor tilstrømning til det årlige traktortræk på Lyngvejen i Buske ved Herlufmagle, den eftertragtede titel som "Busketrækker" skulle uddeles blandt de omkring 50 tilmeldte traktorer, som omhandlede flere standard klasser, og 3 modificerede klasser. Titlen som årets Busketrækker er meget eftertragtet, derfor satte kørerne alt ind for at erobre titlen for 2018. Solen skinnede det meste af dagen, og det kunne især mærkes på omsætningen af fadbamser, som gled ned lige så hurtigt som dieselen blev sendt ud af traktorernes udstødninger i store sorte røgskyer, et skue som hører sig til, når hestekræfterne bliver sluppet løs i de store nye maskiner, som stadig har sin daglige virke på markerne, og især i de ældre traktorer, som kun bliver taget frem når de skal trække den tunge slæde de 100 meter for at få FullPull, som giver ret til videre deltagelse, Der køres indtil hestekræfterne ikke slår til, på grund af den øgede vægt som slæden får efter hver runde.

#Traktortræk #Buske #Herlufmagle #FullPull

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com