top of page

Dieselos og hestekræfter i Buske ved Herlufmagle

Opdateret: 9. sep. 2021


Film og billedeserie: Der var stor tilstrømning til det årlige traktortræk på Lyngvejen i Buske ved Herlufmagle, den eftertragtede titel som "Busketrækker" skulle uddeles blandt de omkring 50 tilmeldte traktorer, som omhandlede flere standard klasser, og 3 modificerede klasser. Titlen som årets Busketrækker er meget eftertragtet, derfor satte kørerne alt ind for at erobre titlen for 2018. Solen skinnede det meste af dagen, og det kunne især mærkes på omsætningen af fadbamser, som gled ned lige så hurtigt som dieselen blev sendt ud af traktorernes udstødninger i store sorte røgskyer, et skue som hører sig til, når hestekræfterne bliver sluppet løs i de store nye maskiner, som stadig har sin daglige virke på markerne, og især i de ældre traktorer, som kun bliver taget frem når de skal trække den tunge slæde de 100 meter for at få FullPull, som giver ret til videre deltagelse, Der køres indtil hestekræfterne ikke slår til, på grund af den øgede vægt som slæden får efter hver runde.

#Traktortræk #Buske #Herlufmagle #FullPull

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page