21-årig mand fra Næstved fremstilles for bedrageri


Politiet anholdt mandag eftermiddag en 21-årig mand fra Næstved, som er blevet sigtet for ni bedrageriforhold.

Manden har solgt ting på Den Blå Avis og Facebook. I december 2017 fik han en betinget dom for lignende forhold, og nu bliver han så fremstillet klokken 14.00 tirsdag ved retten i Næstved for de nye forhold.

#Bedrageri #RetteniNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com