43-årig idømt 5 års fængsel for røveri


En 43-årig mand fra Næstved er i dag ved et enigt nævningeting ved retten i Næstved fundet skyldig i bl.a. røveri af særlig grov beskaffenhed i forbindelse med et hjemmerøveri begået den 7. september 2017 kort før midnat hos et ældre ægtepar på Tommerupvej i Næstved.

Læs også: Ældre ægtepar udsat for røveri på Tommerupvej - vidner søges.

Ved røveriet blev en terrassedør til parrets hus opbrudt, hvorefter to maskerede mænd skaffede sig adgang, og med en kniv truede sig til at få udleveret penge samt et dankort. Dankortet blev senere brugt og forsøgt brugt til hævninger samt diverse køb for ca. 85.000 kr., hvilket der også skete domfældelse for.

Han blev også dømt for en række andre forhold vedr. berigelseskriminalitet mv., herunder en måned før røveriet ved et listetyveri på samme adresse, hvor der stjæles et dankort, der ligeledes også misbruges.

Den 43-årige, som har siddet varetægtsfængslet siden den 3. oktober 2017, blev idømt en straf på 5 års fængsel, og ankede til frifindelse.

En 32-årig mand, der ligeledes var tiltalt for bl.a. røveriet, men som ikke har siddet varetægtsfængslet i sagen, blev frifundet, og alene dømt for nogle berigelsesforhold, begået i forening med den 43-årige.

For disse forhold blev han dømt 60 dage betinget på nogle nærmere vilkår, og han modtog dommen.

#Hjemmerøveri #Tommerupvej #Næstved #RetteniNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com