43-årig idømt 5 års fængsel for røveri


En 43-årig mand fra Næstved er i dag ved et enigt nævningeting ved retten i Næstved fundet skyldig i bl.a. røveri af særlig grov beskaffenhed i forbindelse med et hjemmerøveri begået den 7. september 2017 kort før midnat hos et ældre ægtepar på Tommerupvej i Næstved.

Læs også: Ældre ægtepar udsat for røveri på Tommerupvej - vidner søges.

Ved røveriet blev en terrassedør til parrets hus opbrudt, hvorefter to maskerede mænd skaffede sig adgang, og med en kniv truede sig til at få udleveret penge samt et dankort. Dankortet blev senere brugt og forsøgt brugt til hævninger samt diverse køb for ca. 85.000 kr., hvilket der også skete domfældelse for.

Han blev også dømt for en række andre forhold vedr. berigelseskriminalitet mv., herunder en måned før røveriet ved et listetyveri på samme adresse, hvor der stjæles et dankort, der ligeledes også misbruges.

Den 43-årige, som har siddet varetægtsfængslet siden den 3. oktober 2017, blev idømt en straf på 5 års fængsel, og ankede til frifindelse.

En 32-årig mand, der ligeledes var tiltalt for bl.a. røveriet, men som ikke har siddet varetægtsfængslet i sagen, blev frifundet, og alene dømt for nogle berigelsesforhold, begået i forening med den 43-årige.

For disse forhold blev han dømt 60 dage betinget på nogle nærmere vilkår, og han modtog dommen.

#Hjemmerøveri #Tommerupvej #Næstved #RetteniNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va