Beruset mand kørte ind i hestefold i Brorup


Mandag aften klokken 21.58 fik politiet en anmeldelse om, at en beruset mand var kørt ind i en hestefold på Tornemarksvej i Brorup ved Næstved.

Manden blev tilbageholdt, til en patrulje ankom. Det viste sig at være en 27-årig mand fra Sandved-egnen, og han var påvirket af alkohol og medicin.

Han havde desuden ikke generhvervet kørekort efter en frakendelse, så han blev anholdt og sigtet både for spirituskørsel og for at køre uden gyldig førerret.

#Tornemarksvej #Sandved #Spirituskørsel #Kørseludenførerret

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com