Emory Lou Thomsen & Monica Jacobsen - koncert med digte


Tag med på en fantastisk og bevægende rejse sammen med den 97-årige digter, Emory Lou Thomsen, og sangeren og komponisten Monica Jakobsen, når de på søndag d. 3. juni kl 15.00 optræder i Herskabsstalden på Rønnebæksholm, i anledning af udgivelsen af Emory Lou Thomsens første digtsamling.

Emory Thomsen har arbejdet hele sit liv på digtsamlingen, Take A Walk with Me, der netop er udkommet. Monica Jakobsen har skrevet en række sange over Emorys digte.

Denne koncerteftermiddag er en rejse gennem Emorys lange liv, et liv, der begynder i 1920´ernes Atlanta, Georgia i et raceopdelt Amerika. I 1960 kommer Emory til Danmark på grund af kærligheden til en dansk mand. Gennem fortælling og musik rejser vi gennem lys og mørke, store tab og store glæder. Musikken rummer mange elementer af det amerikanske: blues, jazz og folk. Det er de store spørgsmål, Emory og Monica vil stille under koncerten: Hvorfor er vi her? Hvad skal vi lære af livet? Af kærligheden? Er der en mening med, at vi skal leve, og så dø?

Emorys digtsamling kan købes i signeret særudgave under arrangementet.

Emory Lou Thomsen (f.1920) er af amerikansk oprindelse, og flyttede fra USA til Danmark 1960. Hun har siden boet i Danmark og arbejdet som tøjdesigner i egen virksomhed. Monica Jakobsen (f.1977) er Cand. Mag. i musikvidenskab, komponist og sanger med stor koncertaktivitet i Danmark.

Efter optræden byder vi på et glas og lidt snacks.

Emorys bog vil være til salg til i signeret særudgave.

Praktisk info

Sted: Rønnebæksholm, Herskabsstalden. Tid: Søndag d. 3. juni kl. 15 - 17. Pris: 50 kr. eksl. gebyr. Billetter kan købes i døren eller forud på sj.billetten.dk

#EmoryLouThomsen #MonicaJakobsen #Rønnebæksholm #Herskabsstalden #NæstvedMotorKlub

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com