Kom til åbent hus på Politiskolen i Brøndby


Hvad skal der til for at blive politibetjent? Hvordan arbejder en efterforsker? Og hvordan ser en politibil egentlig ud indefra?

Det kan du få en smagsprøve på, når Politiskolen i Brøndby holder åbent hus lørdag den 2. juni fra 10-14.

Til åbent hus kan man blandt andet opleve, hvad det vil sige at være studerende på Politiskolen og få et indblik i politiets uddannelser og karrieremuligheder. Der vil være mulighed for at både at møde politistuderende, rekrutteringsmedarbejdere, undervisere og politifolk fra flere forskellige faggrupper.

”Vi håber, at rigtig mange vil komme og prøve kræfter med hverdagen som studerende på Politiskolen og få indblik i de mange forskellige opgaver, politiet varetager. Vi vil gerne i dialog med de unge og fortælle om mulighederne i politiet,” siger Erik Johansen, leder af Politiskolen.

Efterforskning og action

Dagen byder på flere forskellige aktiviteter. Der vil være rundvisning på dele af Politiskolen, mulighed for at sidde i en politibil, se nærmere på politiets udstyr, møde en politihund, deltage i undervisningssituationer og prøve kræfter med efterforskning. Der er også noget for dem med hang til action, når politiets aktionsstyrke kommer og giver opvisning.

Du kan også nå at få sved på panden. Der er nemlig linet op til, at deltagerne kan teste sig selv i dele af den fysiske optagelsesprøve.

Tid og sted

Åbent hus-arrangementet afholdes lørdag den 2. juni fra kl. 10-14.

Adresse: Brøndbyøster Boulevard 30, 2605 Brøndby.

Tilmelding: Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail med dit fulde navn til Lykke Herzberg påBLJ001@politi.dk

NB: pressen kan kontakte presse@rigspoliti.dk for koordinering af interviews mm.

Program

Aktiviteterne begynder hver halve time i tidsrummet 10-14:

  • Dele af den fysiske optagelsesprøve

  • Dansk optagelsesprøve

  • 2. prøvedag - samarbejdsopgaven og samtalen

  • Uddannelsernes indhold og opbygning

  • Magtanvendelse

  • Skydesimulator

  • Politiets biler

#PolitiskolenBrøndby #Rigspolitiet #Åbenthus

19 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com