Voldsom brand i hus natten til onsdag


Arkivfoto: Alle beboere kom heldigvis hurtigt ud og slap uskadte, da der onsdag klokken 2.13 udbrød brand i på Enghaven i Skælskør.

Branden havde bredt sig til omkringstående træer, og ilden blev først endeligt erklæret slukket klokken 4.30. Efterslukningen forventedes da at vare yderligere en rum tid.

Årsagen til branden er endnu ukendt.

#Bygningsbrand #Skælskør

95 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com