Rådyr måtte reddes op af swimmingpool på Enø.


Billedeserie: Om det var fordi et rådyr var blevet tørstig i varmen, og forsøgte at drikke af vandet fra et swimmingpool på Redtzholmsvej på Enø, eller det var ønsket om en hurtig afkøling vides ikke, men uanset årsagen, så var et rådyr havnet i en swimmingpool helt ude af stand til at komme op ved egen hjælp.

Det var beboerne selv der opdagede dyret, men turde ikke nærme sig det, så de havde ingen mulighed for at hjælpe det stakkels dyr, der under højlyd skrigen måtte se kræfterne mere og mere slippe op. Normalt blander fotografer sig ikke i de hændelser de kommer ud til, men hvis det er et spørgsmål om, at en hurtig indsats kan være forskellen mellem liv og død, uanset om det er mennesker eller dyr, så må fotogrejet komme i anden række, Det var så det der var tilfældet i dag torsdag, hvor undertegnede som den første kom frem til adressen på Redtzholmsvej hvor to skrækslagne kvinder ikke anede hvad de skulle gøre, for at hjælpe det uheldige dyr i poolen. Med en fortid som Falck redder er der et eller andet i ens organisme der vækkes til live, når der dukker en situation op, som kræver en indsats her og nu, derfor blev en redning iværksat inden de tilkaldte folk fra brandstationen i Næstved nåede frem. Et tov blev hentet frem fra bilen, trukket over poolen hvor det paniske dyr ikke kunne undgå og få viklet sit gevir ind i tovet, da vi nu havde fået dyret på krogen, var det ingen sag at trække rådyret op over den høje kant, og sluppet fri, hvor det uskadt søgte ind i den tætte bevoksning for at sunde sig.

#Redtzholmsvej #Enø #Rådyr #Swimmingpool

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com