Bilbrand i sommervarmen i Karrebæksminde


Arkivfoto: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte lørdag eftermiddag ved kl. 14.45-tiden, reagere på en anmeldt bil i brand i Karrebæksminde.

Bilen var af ukendte årsager begyndte at brænde ved Sparkøbmanden på Brosvinget lige før Græshoppebroen til Enø.

På trods af flere kilometers kø på Karrebækvej, fra rundkørsel Skælskørvej frem mod Enøs sommerstrand, var brandmandskabet hurtigt fremme ved bilen. Indsatsen blev dog minimal idet at folk ved bilbranden, selv havde fået slukket branden ved hjælp af pulverslukkere.

Efter at have fået rullet brandslangen tilbage i brandbil, kunne hele udrykningstoget retunerer til brandstationen på Manøvej igen.

#Bilbrand #Karrebæksminde #Karrebæk #Brosvinget

118 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com