U-vending endte med færdselsuheld


Søndag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld i lyskrydset Nordre Ringvej - Amtsstue Alle i Ringsted.

En 18-årig mand fra København S var i sin personbil kørt i sydvestlig retning, da han i krydset foretog en U-vending. Under vendingen stødte han sammen med en 21-årig kvinde fra Ringsted, der i en personbil kørte ad Nordre Ringvej i nordøstlig retning.

Ingen kom til skade ved uheldet, men der skete skade på de implicerede køretøjer.

#Færdselsuheld #Uvending #Ringsted

82 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com