Færdselsuheld på Skælskørvej ved Saltøvej


Billedeserie: Der skete tirsdag morgen et færdselsuheld med en del materiel skade. Sammenstødet skete hvor Saltøvej krydser Skælskørvej lidt uden for Næstved.

En Volvo og en Toyota Hilux var involveret i uheldet, årsagen er der kun sparsomme oplysninger om, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade, selv om den ene bil væltede om på taget. Det lykkedes hurtigt for politi og kranvognsfolk at få ryddet vejen for ødelagte køretøjer, men tilbage var der en masse vragdele, olie og andre væsker på kørebanen, derfor blev forureningsvognen fra brandstationen i Næstved rekvireret, og efter en hurtig indsats med koste, skovle og kattegrus kunne politiet åbne for trafikken i begge spor igen. Uheldet skabte ikke de store trafikale problemer, da trafikken var minimal på grund af helligdagen, samtidig med at der kun var spærret for trafik i det ene spor.

Ifølge sn.dk havde føreren af den ene bil et promille udslag på et alkometer, på over det tilladte. Vedkomne blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den præcise promille skal en blodprøve bevise.

#Færdselsuheld #Saltøvej #Skælskørvej #Spirituskørsel #Promille #Blodprøve #Civilpoliti

97 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com