Mand truede tidligere samlever på livet


Mandag klokken 08.57 fik politiet en anmeldelse om, at en 44-årig mand fra Faxe havde ringet til sin tidligere samlever, en 32-årig kvinde fra Fuglebjerg.

Kvinden var på arbejde hotel i Næstved, og samtalen udviklede sig til et skænderi, der var så voldsomt, at den 44-årige mand truede kvinden med at slå hende ihjel.

Han mødte også op på hendes arbejdsplads, men kvinden havde forskanset sig, og politiet kom til stedet, før der skete yderligere. Manden blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

#Trusler #Faxe #Fuglebjerg

69 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com