Politiet foretog færdselskontrol ved Borgnakke Skov


Så godt som alle trafikanter kørende på Karrebækvej ved Borgnakke Skoven mellem Næstved og Karrebæk, blev tirsdag standset i en større færdselskontrol.

Kontrollen som blev foretaget i begge retninger, var i gang i ca. 5 timer. Lige fra da kontrollen blev iværksat, var der konstant bilister til tjek, såvel ind imod Næstved som på vej til sommerstranden på Enø.

#BorgnakkeSkov #Færdselskontrol #Politi #Karrebæk #Næstved

158 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com