Kvinde sigtet for hærværk efter spark mod bil


En 29-årig kvinde fra Næstved, der var temmelig påvirket af euforiserende stoffer, havde set sig gal på en parkeret bil, der holdt i den vestlige del af Næstved.

Kvinden gav bilen et ordentligt spark på den ene baglygte, med det resultat at lygteglasset knækkede. Et mandligt vidne, der havde set hændelsen, tilbageholdt kvinden og tilkaldte politiet.

Den 29-årige blev anholdt og sigtet for hærværk, og senere efter lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt 0,6 gram ecstasy i hendes lejlighed.

#Hærværk #Euforiserendestoffer #Ecstasy

34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com