top of page

Brandalarm sendte personale ud af bygninger.


Billedeserie: Om det var varmen uden for, varmen inden for eller en kombination af begge ting der torsdag eftermiddag var årsag til brandalarm hos Alpha Elektronik på Lunavej i Holsted, vides ikke.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings vagtcentral på Manøvej modtog kl. 13.24 en automatisk udløst brandalarm fra firmaet. Straks efter at brandalarmen på virksomheden også blev aktiveret, forlod alt personale bygningerne som det står forskrevet i brandinstrukserne.

Da brandmandskabet kort tid efter ankom til stedet, kunne det hurtigt konstateres, at det blot var en brandføler som havde reageret og slået ud. Alarmskabet blev nulstillet, og herefter kunne personalet atter gå i bygningerne for at genoptage deres igangværende arbejde.

Brandmandskabet kunne roligt vende hjem uden at have været i aktion, og i døgnrapporten notere alarmen som værende blind. En blind alarm fra et automatisk brandsikringsanlæg forekommer typisk i situationer, hvor brandsikringsanlæg reagerer på grund af tekniske fejl, på grund af damp, mados og lignende eller på grund af en kontrolleret varme- eller røgudvikling, f.eks. brug af elektrisk værktøj, mange lys på en kage, en stor cigar og tilsvarende situationer, hvor varme- og røgudviklingen konkret er under kontrol.

#Blindalarm #ABAalarm #ABA #AlphaElektronic #Holsted

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page