Voldsom brand lagde parcelhus i ruiner.


Film og billedeserie: En stor kraftig sort røgsøjle som kunne ses helt til Enø, vidnede torsdag eftermiddag om at en større brand var under opsejling. Klokken 14,34 kom meldingen så, om brand i et parcelhus som ligger på Morbærvænget i Fensmark.

Midt - og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved sendte alt disponibelt mandskab til stedet, hvor man måtte konstatere at hele ejendommen allerede var overtændt. Beboerne i huset fik selv reddet sig ud via en terrassedør, for efter de sparsomme oplysninger der foreligger i skrivende stund, skulle branden være opstået i et gangparti ved hoveddøren, som støder op til køkkenet hvor beboerne stod og lavede mad, da man pludselig opdagede, at hele gangarealet stod i lys lue, hvordan ilden er opstået skal senere undersøgelser prøve at klarlægge. Intet i huset stod til at redde, kun de fire vægge stod tilbage da branden var slukket. På grund af tørken og det meget tørre græs, var andre beboere i området bange for, at gløder kunne være blæst rundt, med fare for at antænde andre brande i området, derfor kørte et brandkøretøj fra Beredskabsstyrelsen rundt, for at kontrollere de store græsarealer omkring brandstedet for evt. småbrande. Også flere af de flade hustage i området med tagpap, fik et ekstra tjek for vildfarne gløder som var blæst rundt, og havde lagt sig som et sodlag over et større område.

#Bygningsbrand #Villa #MorbærvængetFensmark #Fensmark #MSBRNæstved

433 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com